Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Παρά φύσιν Φίλης

του Σταύρου Κατσούλη
 

 
Ο αγράμματος Φίλης, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Χρησιμοποιεί μια αρχαία Ελληνική έκφραση, το "παρά φύσιν" για να δείξει  συνάμα με την βλακεία που τον δέρνει και το απύθμενο ανθελληνικό μίσος του, μιλώντας ενάντια στην εκμάθηση της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας... Εκτός όλων των άλλων δηλαδή, είναι και ηλίθιος, και υποκριτής, και οξύμωρος, αλλά ακόμη χειρότερα εχθρός μας. Όχι ταξικός εχθρός, όοοχι. Είναι εχθρός της ανθρωπότητας ολάκερης, κάθε φυλής, γένους και τάξης, όπως ακριβώς είναι τα αφεντικά του.

Εδώ που τα λέμε, καλά τα λέει όσον αφορά την αρχαία Ελληνική γλώσσα, με μία διαφορά όμως: Το ότι τα λέει για τον εαυτό του. Η "φύση" του ιδίου, προφανώς και δεν συμβιβάζεται με ένα τέτοιο πρωτόγνωρο θαύμα και δώρο πανίσχυρο στην ανθρωπότητα, όπως αυτό της Ελληνικής γλώσσας. Δεν του αξίζει και δεν συμβιβάζεται, γιατί ότι καλό έχει να δώσει η γλώσσα μας, θα βρεί σε αυτόν και τους όμοιούς του, δηλητηριασμένο και στείρο έδαφος.

Του αξίζει γδύσιμο, κατάσχεση της περιουσίας που έχει, διαγραφή δια παντός από πολίτης της Πατρίδας μας και πέταγμα εκτός των συνόρων της χώρας και μια ξεχωριστή θέση στις χειρότερες σελίδες της ιστορίας της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου