Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Συρία οι εκλογές που μας αποκρύπτουν τα Δυτικά ΜΜΕ

της Vanessa Beeley

Οι κοινοβουλευτικές εκλογές διεξήχθησαν χθες στη Συρία. 7000 κάλπες άνοιξαν σε όλη τη χώρα. 11.341 υποψήφιοι προτάθηκαν από όλη τη Συρία με τους 250 να εκλέγονται στο Κοινοβούλιο, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού γυναικών υποψηφίων.

"Τα εκλογικά κέντρα περιλαμβάνουν πάνω από 2.000 κέντρα στη Δαμασκό, 17 στο Deir Ezzor, 1.047 στη Λαοδίκεια, 661 στη Χομς, 347 στην Sweida, 741 στη Χάμα, 368 στην Hasaka, 816 στην Ταρτούς, και 347 στο Sweida προσήλθαν ψηφοφόροι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκλογικά κέντρα άνοιξαν στη Δαμασκό, την περιφέρεια της Δαμασκού, Χάμα, Λατάκια, Χαλέπι, Ταρτούς, Hasaka και Deir Ezzor για να λάβουν μέρος οι ψηφοφόροι που διαμένουν στις επαρχίες αυτές που είναι αρχικά από άλλες περιοχές, δηλαδή τις επαρχίες της Idleb, Raqqa, Χαλέπι, Ντέιρ αλ-Ζορ, και Νταράα. "~ SANA
 


Έτσι, σε αντίθεση με τους ψευδείς ισχυρισμούς από δυτικές κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης, έγιναν προσπάθειες για να ανοίξει η ψηφοφορία για όλους τους Σύριους πολίτες συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν εγκαταλείψει τις περιοχές τους λόγω τρομοκρατίας. Θα πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου ότι πάνω από το 90% των εκτοπισμένων [εσωτερικά εκτοπισμένων ατόμων] έχουν καταφύγει σε ελεγχόμενες από την κυβέρνηση περιοχές, έτσι αμαυρώνεται περαιτέρω ο ισχυρισμός ότι οι εκλογές αυτές δεν είναι αντιπροσωπευτικές.
 
Μερικές από τις γυναίκες υποψήφιες στις βουλευτικές εκλογές της Συρίας.

Οι Συριακές εκλογές προχώρησαν σύμφωνα με το Συριακό σύνταγμα και το νόμο. Στο Χαλέπι, για παράδειγμα, αποφασίστηκε ότι οι παραβιάσεις της εκλογικής διαδικασίας είχαν λάβει χώρα και ζητήθηκε επανεκλογή, στα πλαίσια της συνταγματικής εφαρμογής των νόμων .

Το συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με το ψήφισμα 2254 δήλωσε σαφώς ότι το μέλλον της Συρίας είναι στα χέρια των Σύριων και οι Σύριοι αποδεικνύοντας ότι κάνουν ακριβώς αυτό με λίγο κόπο, αλλά πολύ ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα έχουν κάθε δικαίωμα να αρνηθούν την ξένη επέμβαση σε κρατικές υποθέσεις τους.



Ο Σύριος "Δικτάτορας" πηγαίνει για να ψηφίσει!



Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στον Πρόεδρο,  που οι δυτικές κυβερνήσεις και τα τσιράκια τους μέσα ενημέρωσης θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι ένας αιμοδιψής, σφαγέας δικτάτορας, την ώρα ο ίδιος και η σύζυγός του επικεφαλής Asma πηγαίνουν στις κάλπες χωρίς ορατή ασφάλεια.



Συγκρίνετε αυτό αν θέλετε, με τις διαδηλώσεις που διεξάγονται σε όλη τη Βρετανία ζητώντας από τον Ντέιβιντ Κάμερον (γνωστός και ως "Προβληματικός Ντέιβ") να παραιτηθεί λόγω συμμετοχής στα Panama papers, ενώ η αστυνομία επιτίθεται κατά των διαδηλωτών.
 


Ίσως ακόμα πιο γελοία ως προς το ρεκόρ υποβάθμισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων εκ μέρους της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, είναι η δήλωσή τους σχετικά με τις Συριακές εκλογές:
Η Βρετανία είπε ότι η απόφαση της Δαμασκού να προχωρήσει στις εκλογές στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα, όπου εκατοντάδες χιλιάδες δεν μπορούν να λάβουν μέρος, δείχνει "οτι έχει πάρει διαζύγιο (η κυβέρνηση) από την πραγματικότητα." 

Με την έλλειψη στέγης και την παιδική φτώχεια να φθάνει σε Βικτωριανά επίπεδα στη Βρετανία, τις νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για τις πωλήσεις όπλων στον γενοκτόνο συνασπισμό  της Σαουδικής Αραβίας που διεξάγει ωμή σφαγή 
αμάχων της Υεμένης, και οι πρόσφατες εκθέσεις σχετικά με προγράμματα της βρετανικής κυβέρνησης για παράνομες δολοφονίες , κάποιος θα πρέπει να δικαιολογείται λέγοντας ότι η βρετανική κυβέρνηση δεν έχει μόνο η ίδια πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα, αλλά από την ανθρωπότητα με κάθε εφικτό τρόπο.




Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρκ Τόνερ  είπε  ότι οι ΗΠΑ  «θεωρούν αυτές τις εκλογές ως μη νόμιμες, υπό την έννοια ότι δεν αντιπροσωπεύουν ... τη βούληση του Συριακού λαού.

Νωρίς την περασμένη εβδομάδα ο Toner είπε ότι  «μια πολιτική διαδικασία που αντανακλά τις επιθυμίες και τη βούληση του Συριακού λαού είναι ό, τι πρέπει να αποφασίσει τελικά το μέλλον της ηγεσίας και τη μελλοντική κυβέρνηση της Συρίας." ~  RT



Η ατζέντα των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, του ΣΣΚ* και του Ισραηλ  έχει ως στόχο να σπάσει την αντίσταση της Συρίας, την ακεραιότητα και την ενότητα. Η βούληση όμως του Συριακού λαού είναι να ακολουθήσει την κυβέρνηση της Συρίας.






Ιδεολογικά και πνευματικά ο λαός της Συρίας πιστεύει στην πολιτική και στρατιωτική τους νίκη. Ο λαός της Συρίας έχει πει "όχι" ξανά και ξανά για να την ξένη επέμβαση. Έχουν υποστεί εξοντωτικές οικονομικές κυρώσεις, εισβολές μέσω πληρεξουσίων τρομοκρατικών επαγγελματικών στρατών, με μαζικές δολοφονίες που χρηματοδοτούνται και εξοπλίζονται από τις ΗΠΑ και την  ΝΑΤΟική  συμμαχία. Αλλά η ανθεκτικότητά τους θα εξασφαλίσει την αυτοδιάθεση τους ενάντια σε όλες τις πιθανότητες.

Syrian army female battalion

Για να επιτύχουν τους στόχους τους στη Συρία, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ εξαρτώνται από μισθοφόρους, τρομοκράτες, βιαστές και εγκληματίες οι οποίοι δεν έχουν κανένα έννομο συμφέρον στην νίκη, εκτός από την επένδυση την τσέπη τους με τα ναρκωτικά και τα έσοδα του πετρελαίου.
Η ατζέντα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στη Συρία δεν έχει καμία νομική βάση ή ακόμα και ιδεολογία. Βασίζεται σε καθαρή απληστία και την επιβολή εξουσίας,  από τη διαφθορά και την απανθρωπιά. Πρέπει να αποτύχει και η Συρία να προκύψει ανίκητη, ισχυρότερη και, τελικά, νικηφόρα. Ο λαός της Συρίας έχει επανασχεδιάσει τον γεωπολιτικό χάρτη με τη δύναμη της  θέλησης  και μόνο. Αυτή την βούληση θα πρέπει να σέβεται ο κ Toner, καμία άλλη.

Διάγγελμα Ασαντ
"Ο λαός της Συρίας έχει εμπλακεί σε έναν πόλεμο που συνεχίζεται εδώ και πέντε χρόνια, μέσω του οποίου η τρομοκρατία κατάφερε να χύσει αθώο αίμα και να καταστρέψει μεγάλο μέρος της υποδομής, αλλά απέτυχε στην επίτευξη του πρωταρχικού στόχου που της ανατέθηκε, ο οποίος ήταν να καταστρέψει την αρχή της δομής στη Συρία, που σημαίνει την κοινωνική δομή της εθνικής ταυτότητας. "   
Προέδρος Μπασάρ αλ Άσαντ.

Συμβούλιο Συνεργασίας για τα Αραβικά Κράτη του Περσικού Κόλπου (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία, Ομάν, Κατάρ και Κουβέιτ)

πηγή: globalresearch.ca 
Για την μετάφραση - απόδοση: " frixos"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου