Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Όσο θα υπάρχουν Άνθρωποι θα υπάρχουν και Έλληνες.

του Γιάννη Αθανασιάδη

"Ξέρεις κάτι; Η Ελλάδα πεθαίνει".

Συγκλονιστική και άκρως μελαγχολική η διαπίστωση του Θόδωρου Αγγελόπουλου μέσω του Θανάση Βέγγου, στην ταινία "Το βλέμμα του Οδυσσέα",  αλλά πόσο αληθινή!
Ένας λαός κράτησε με νύχια και με δόντια την ταυτότητά του για πάνω από τρεις χιλιετίες. Με διωγμούς, με γενοκτονίες, με βίαιο εκχριστιανισμό και ξεριζωμούς. Αλλά ήταν τόσο γερά τα πολιτισμικά αντισώματα του που τα ξεπέρασε, όχι βέβαια χωρίς απώλειες, ενσωματώνοντας  το χριστιανισμό και επιβιώνοντας σαν ένα αγρίμι υπό διαρκή εξέγερση, μέχρι την ώρα που κατάφερε να ανακτήσει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του ως ελεύθερος Έλλην. Αυτή η "απελευθέρωση" του κόστισε ως έθνος, μια και στα χρόνια που ακολούθησαν, συστηματικά οι σύμμαχοι παρέα με τους προδότες πολιτικούς φρόντισαν να εξαλείψουν το μεγάλο έθνος των Ελλήνων. Εύξεινος Πόντος, Ιωνία, Ανατολική Ρωμυλία, Μέση Ανατολή, Αίγυπτος, Κύπρος... 
Εκατομμύρια Ελλήνων με ακμάζουσες πατρίδες παραδόθηκαν στις φλόγες, τις σφαγές, τους διωγμούς και εντέλει τον αφανισμό τους.
Μα το έργο αυτής της προδοτικής φάρας δεν τελείωσε εκεί. Φρόντισαν να διχάσουν τον εναπομείναντα λαό μέσα στο κομμάτι πατρώας γης που του άφησαν για να ζήσει, την ώρα που ανακτούσε, με μεγαλειώδη πρωταγωνιστή τον ίδιο τον λαό, την αξιοπρέπεια και την αυτοδιάθεση του, στη βάση των πατριωτικών προταγμάτων της Εθνικής ανεξαρτησίας, της Λαϊκής κυριαρχίας και της Κοινωνικής δικαιοσύνης.
Αφού κατακρεούργησαν και περιθωριοποίησαν την αφρόκρεμα του γένους, τους ανυπόταχτους Ελληνες Πατριώτες, με συστηματικούς διωγμούς, εκτελέσεις και εκτοπισμούς (όπως ακριβώς συνέβαινε από τους εχθρούς του έθνους) μόνο που αυτή τη φορά, γινόταν από Έλληνες απέναντι σε Έλληνες, έμεινε ένας λαός ευνουχισμένος.
Οι προδότες πολιτικοί ηγέτες μεγαλουργούσαν πλειοδοτώντας σε ψέμα και υποκρισία με τον λαό να φέρεται και να άγεται στις εξουσιομανίες του κάθε "εθνάρχη"!
Αφού λοιπόν ξεμπέρδεψαν με κάθε υγιή αντίσταση, τα διεθνή κέντρα εξουσίας, με συνεργούς τους τους δήθεν κοσμοπολίτες δεξιούς και διεθνιστές αριστερούς, (όλοι τους συμπτωματικά λατρεύουν την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, μόνο που η Ευρώπη ολοκληρώνει  πάνω στο κορμί της πατρίδας και του λαού μας), έφτασε η ώρα να τελειώσουν και με το σύνολο του λαού ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως Ελληνικός. 
Οικονομικά, πολιτισμικά και ηθικά, είμαστε ένα βήμα πριν τον αφανισμό μας και στο τελευταίο βήμα θα μας σπρώξουν με κρατική βία, σκληρή και αιματηρή. Για μία ακόμη φορά το κράτος θα εξοντώσει το έθνος και την πατρίδα.



Δεν γνωρίζουν όμως ένα πράγμα τα υπερεθνικά εξουσιαστικά κέντρα.
Ακόμα κι αν εκτελέσουν και τον τελευταίο εναπομείναντα Έλληνα και Ελληνίδα, πιστεύοντας έτσι ότι θα γκρεμίσουν τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού, (την ελευθερία της βούλησης, την αντιδογματική σχέση του πολίτη με την εξουσία, την Δημοκρατία, την έννοια της πόλης, του πολίτη και του πολιτεύματος) και όλες τις άλλες αξίες και γνώσεις που έσπειρε στο ανθρώπινο γένος αυτή η "παράξενη φυλή", 
όπως ακριβώς κάνει το δημιούργημά τους οι Τζιχαδιστές, που καταστρέφουν τα αγάλματα και τις μνήμες του ανθρώπινου πολιτισμού, 
ώστε να επιβάλλουν απρόσκοπτα  και  χωρίς αντίσταση, τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό της Νέας Τάξης.
Δεν ξέρουν, πως όσο θα υπάρχουν Άνθρωποι, η σπορά των Ελλήνων θα γεννά Ελληνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη αυτού του έρμου πλανήτη, διότι "Έλληνας = Άνθρωπος".
Μη λυγίζετε λοιπόν, μη χάνετε την πίστη στον αγώνα.
Όσο θα υπάρχουν Άνθρωποι θα υπάρχουν και Έλληνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου