Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Τροχιά προς τον Αρμαγεδδώνα -Trajectory to Armageddon

Το τέλος της Δύσης ή το τέλος του κόσμου;



ALEKS
JUL 11, 2024

Τα στοιχήματα είναι υψηλά

Εδώ και αρκετό καιρό, υπήρχε ένα παράθυρο για να περιοριστεί η σύγκρουση στην Ουκρανία και να τερματιστεί εκεί. Αυτό συνέβαινε μέχρι που τελικά απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις στην Κωνσταντινούπολη.

Πολλά από αυτά που θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο θα αφορούν τον αριθμό των ρωσικών απωλειών, όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγή. Η Ρωσία υπέστη τρομακτικό αριθμό νεκρών στρατιωτών τις πρώτες εβδομάδες της σύγκρουσης, ίσως και 10.000. Αυτό είναι το τίμημα των μεγάλων βελών στα σύγχρονα πεδία μάχης με πλήρη κάλυψη πληροφοριών/πληροφοριών/αναγνωρίσεων/πυροβολικού/drone των πεδίων μάχης.

Ωστόσο, (έως) 10.000 νεκροί είναι ακόμα ένα τίμημα που θα άξιζε να πληρωθεί για να επιτευχθούν οι στόχοι στην Ουκρανία χωρίς να μπούμε σε πόλεμο πλήρους κλίμακας. Αν υπήρχε μια συμφωνία στην Κωνσταντινούπολη που θα είχε τερματίσει τη σύγκρουση, θα εξασφάλιζε τα δικαιώματα των Ρώσων στην Ουκρανία και θα κρατούσε την Ουκρανία εκτός ΝΑΤΟ και το ΝΑΤΟ εκτός Ουκρανίας, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι «άξιζε τον κόπο».

Όλοι ξέρουμε τι συνέβη αντ' αυτού. Όπως συμβαίνει με όλες τις συμφωνίες που δεν είναι εγγυημένες με το όπλο στο κεφάλι της Δύσης, η Δύση θα τις αγνοήσει ή θα τις καταργήσει κατά βούληση. Όπως συνέβη με τη συμφωνία της Κωνσταντινούπολης.

Αυτό που ακολούθησε ήταν η έναρξη ενός πλήρους κλίμακας χερσαίου πολέμου στην Ουκρανία. Το κατατάσσω ως ρωσικό εμφύλιο πόλεμο. Σχεδόν όλη η επικράτεια της λεγόμενης «Ουκρανίας» είναι ρωσική ιστορική περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που ζουν εκεί. Δεκαετίες πλύσης εγκεφάλου από τη «Δύση» μετέτρεψαν πολλούς ανθρώπους από αυτές τις περιοχές σε ζόμπι που μισούν τη Ρωσία. Συγχαρητήρια. Τώρα, η Ρωσία ουσιαστικά πολεμά τον εαυτό της στο δικό της έδαφος.

Αν κερδίσει η Ρωσία, η Ρωσία χάνει. Αν χάσει η Ρωσία, χάνει (προφανώς) και η Ρωσία. Πώς μπορείς να κερδίσεις τον εαυτό σου; Αυτός (ο δυτικός καλλιεργημένος ναζισμός) είναι σαν τον καρκίνο. Απλώνεται παντού μέχρι να πεθάνει ο οικοδεσπότης, αν δεν το σταματήσετε. Αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή η Ρωσία, εξηγείται με μια αναλογία, είναι να σφυροκοπά με ένα μικρό σφυρί για εβδομάδες στο χέρι της, έως ότου τελικά το χέρι θρυμματιστεί και πέσει από μόνο του. Κερδίζει η Ρωσία σε αυτή την περίπτωση; Αυτή είναι μια ρητορική ερώτηση.

Αλλά τι σχέση έχει αυτό με αυτό που διακυβεύεται στην Ουκρανία; Είναι όλα σχετικά με τη δημογραφία και τις απώλειες. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η «ουκρανική» ιδέα σκοτώνεται επί του παρόντος στο έδαφος της λεγόμενης «Ουκρανίας». Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία για λογαριασμό της Δύσης και εκτελείται από τους προδότες ηγέτες αυτής της τεχνητής οντότητας είναι ουσιαστικά η εξόντωση του πληθυσμού της Ουκρανίας. Δεν υπάρχει γυρισμός και ανακούφιση. Περισσότερα για αυτό αργότερα.

Ωστόσο, ο πόλεμος είναι επίσης βάρος για τη Ρωσία όσον αφορά τα δημογραφικά. Ο Πρόεδρος Πούτιν κάνει ό,τι μπορεί για να τονώσει το ποσοστό γεννήσεων στη Ρωσία. Από την άλλη, έχουμε την καταστροφή στην Ουκρανία. Έως και δύο εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να υποστούν επεξεργασία μέσω του πολέμου κατά τη διάρκειά του, υπό την προϋπόθεση ότι δεν επεκταθεί. Ταυτόχρονα, η Ρωσία χρειάζεται επειγόντως ανθρώπους για να διατηρήσουν τη βιομηχανία και την οικονομία της σε λειτουργία. Τέλος, χρειάζονται παιδιά για να διατηρηθεί η αύξηση του πληθυσμού και το κοινωνικό σύστημα βιώσιμο.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι Ρώσοι άντρες γίνονται μπαμπάδες πολύ αργά στη ζωή τους, έχουμε το εξής πρόβλημα: Εκατοντάδες χιλιάδες άντρες πηγαίνουν στον πόλεμο. Σύμφωνα με συνέντευξη του προέδρου Πούτιν, η Ρωσία έχασε έως και 80.000 ανθρώπους. Αυτό είναι φρικτό.

Αν κοιτάξουμε αυτόν τον αριθμό όχι με συναισθήματα αλλά από εθνική σκοπιά, τότε μπορούμε να υποθέσουμε τα εξής: Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να μην ήταν ακόμη πατέρες όταν πέθαναν. Αυτό σημαίνει ότι από εθνική και δημογραφική, ίσως και μακροοικονομική άποψη, η ζωή και η γέννησή τους ήταν μάταιες. Αν ήταν γυναίκες, θα ήταν πολύ χειρότερα. Ωστόσο, ο υψηλότερος σκοπός για τα άτομα από δημογραφική και εθνική άποψη είναι να έχουν δύο ή περισσότερα παιδιά. Το να πεθάνεις χωρίς παιδιά είναι καταστροφή.

Μην με παρεξηγείτε. Εσκεμμένα αγνόησα τα συναισθήματα εδώ για να εξηγήσω τη λογική άποψη. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε αυτό το γεγονός για να κατανοήσουμε ορισμένες ενέργειες που θα μπορούσαν να προκύψουν από αυτό. Ο Πρόεδρος Πούτιν, ειδικότερα, είναι ένα άτομο με περίσκεψη, και αυτό ακριβώς είναι το μοτίβο σκέψης του. Επομένως, είναι σημαντικό να κατανοήσετε αυτήν την προοπτική, είτε συμφωνείτε με αυτήν είτε όχι.

Τώρα που έθεσα κάποιες βάσεις, μπορούμε να συμπεράνουμε τα εξής:

Εάν η Ρωσία χάσει αυτόν τον πόλεμο, ο ναζιστικός ιός/καρκίνος θα εξαπλωθεί δυναμικά στη Ρωσία και θα την κατέστρεφε. Μην υποτιμάτε αυτή τη γωνία. Είναι πολύ πιθανό σενάριο σε περίπτωση στρατιωτικής ήττας της Ρωσίας.

Αυτό με οδηγεί στο δεύτερο σημείο. Όλοι γνωρίζουν ότι η Ρωσία δεν θα ηττηθεί στρατιωτικά, αλλά μπορεί να ηττηθεί εσωτερικά. Νομίζω ότι υπάρχει ένα ορισμένο όριο νεκρών Ρώσων στρατιωτών σε αυτόν τον πόλεμο που είναι ανεκτό για τη ρωσική ηγεσία. Αν αναγκαζόμουν να μαντέψω, θα έλεγα ότι το όριο είναι γύρω στους 300.000 άνδρες. Αλλά αυτό είναι καθαρή εικασία.

Ας υποθέσουμε ότι ο αριθμός γίνεται πολύ υψηλός και η ρωσική ηγεσία περιορίζει τον πόλεμο στο ουκρανικό έδαφος με μάλλον ήπια προσέγγιση. Σε αυτή την περίπτωση, θα δούμε ταραχές και μαζικές διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη Ρωσία ενάντια στην τρέχουσα ρωσική προσέγγιση. Δεν μιλάω για αρκετές εκατοντάδες ζόμπι που έχουν αφυπνιστεί, τοξικομανή που διαμαρτύρονται για λογαριασμό της CIA. Μιλάω για διαδηλώσεις που θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τον έλεγχο, οδηγώντας τελικά στο τέλος της Ρωσίας. Θα συνεχίσω αυτό το θέμα αργότερα.

Αυτό είναι που διακυβεύεται για τη Ρωσία. Με άλλα λόγια, εάν η Ρωσία χάσει πάρα πολλούς ανθρώπους στην Ουκρανία ή χάσει στρατιωτικά, τότε θα ήταν το τέλος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η Δύση το γνωρίζει αυτό, και το στοίχημα είναι ότι η Ρωσία δεν θα τελειώσει τον κόσμο στη διαδικασία, όπως ακριβώς διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση χωρίς να καταρρίψει τον κόσμο στη διαδικασία.

Με άλλα λόγια, η Δύση ελπίζει ότι η Ρωσία αισθάνεται κάποια κοινή ευθύνη για την ανθρωπότητα.
Ειλικρινά, δεν ισχύει.

Ισορροπία Δυνάμεων

Υπάρχει κάτι καλό στα πράγματα που συμβαίνουν. Δημιουργείται μια ισχυρή αντισυμμαχία στη Δύση. Δεν μιλάω για BRICS. Η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και η Βόρεια Κορέα είναι τα θεμελιώδη μέρη αυτής της νέας ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ συμμαχίας.

Αυτή η συμμαχία στοχεύει να διασφαλίσει την ασφάλεια των μελών και την ασφάλεια άλλων εθνών που ενδέχεται να δεχτούν επίθεση «δημοκρατικά» εάν δεν υπακούουν στη «Διεθνή Τάξη που βασίζεται σε Κανόνες» της Δύσης. Δημοκρατικά, γιατί ο άμαχος πληθυσμός που υποστηρίζει την κυβέρνηση θα σκοτωθεί από δημοκρατικές βόμβες. Μετά από αυτό, θα υπήρχε μια σταθερή δημοκρατική πλειοψηφία από την αντιπολίτευση. Βλέπεις; Ο δημοκρατικός βομβαρδισμός λειτουργεί! Απλώς σκοτώστε αυτούς που διαφωνούν και τα δημοκρατικά αποτελέσματα θα αλλάξουν υπέρ σας. 

Αυτή η συμμαχία είναι απαραίτητη όπως και οι BRICS:
Ο στρατιωτικός βραχίονας θα δημιουργήσει μια «Ισορροπία Δυνάμεων» όπως στις μέρες του Ψυχρού Πολέμου. Μια τέτοια ισορροπία είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί η τήρηση των διεθνών συμφωνιών. Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, η Δύση έκανε ό,τι ήθελε γιατί δεν μπορούσε να λογοδοτήσει από κανέναν. Ποιος νοιάζεται για τις συμφωνίες και τους νόμους αν κανείς δεν μπορεί να σας τιμωρήσει; Ή τουλάχιστον να σας εμποδίσει να διαπράξετε τα εγκλήματά σας. Αυτή η αποτροπή θα αποκατασταθεί τώρα. Είναι ήδη σχεδόν ανακαινισμένο.

Οι BRICS χρειάζονται για να προσφέρουν ένα εναλλακτικό χρηματοπιστωτικό και εμπορικό σύστημα που επιτρέπει σε κάθε έθνος να συναλλάσσεται ελεύθερα παγκοσμίως χωρίς τη δυνατότητα κυρώσεων.

Αφού εφαρμοστούν πλήρως αυτοί οι δύο μηχανισμοί, ο υπόλοιπος (του κόσμου) δεν θα χρειάζεται πλέον τη Δύση. Η Δύση θα μείνει να μαραζώσει.

Η ήττα της Δύσης στο πεδίο της μάχης είναι προϋπόθεση για μια ισχυρή στρατιωτική αποτροπή. Όταν πέσει η Ουκρανία, η στρατιωτική κυριαρχία της Δύσης θα ταφεί στα βιβλία της ιστορίας.

Τώρα μπορούμε να ολοκληρώσουμε την ερώτηση για το τι διακυβεύεται: τα πάντα για τη Ρωσία και τα πάντα για τη Δύση.

Ο νικητής τα παίρνει όλα και ο ηττημένος ουσιαστικά θα διαλυθεί.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Όλα τα μέρη θα προσποιηθούν ότι κατευνάζουν το κοινό λέγοντας ότι θέλουν να διαπραγματευτούν. Και ίσως, κατά καιρούς, να υπάρξουν ακόμη και επίσημες διαπραγματεύσεις. Και πάλι, μόνο για το παγκόσμιο κοινό. Ο πόλεμος θα γίνει μέχρι είτε να διαλυθεί η Ρωσία (και να μας σκοτώσει όλους) είτε μέχρι να διαλυθεί η Δύση.

Τώρα, τίθεται το ερώτημα αν η Δύση θα μας σκότωνε όλους αν πέσει. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα το κάνει. Φυσικά, εδώ μπορεί να κάνω μοιραία λάθος. Και να γιατί νομίζω ότι δεν θα το κάνει: η Ρωσία ενεργεί από εθνική σκοπιά. Εάν δεν υπάρχει Ρωσία, κανένας άλλος δεν πρέπει να είναι εκεί. Αυτό κυριολεκτικά δήλωσε ο Πρόεδρος Πούτιν σε μια συνέντευξη. Η Δύση ελέγχεται από τους ολιγάρχες της. Και ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τον πλούτο τους. Δεν θα ενέκριναν ποτέ μια κατάσταση όπου θα έχαναν τη δύναμη και τον πλούτο τους. Και ο Αρμαγεδδών θα ήταν μια τέτοια κατάσταση. Αυτοί οι Ολιγάρχες θα αποσυρθούν σταδιακά μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα να αποφύγουν τα πυρηνικά να πετάξουν. Αυτό είναι εμφανές. Συλλογικισμός εναντίον ατομικισμού.

Το τέλος της «Ουκρανίας»

Όπως αναφέρθηκε αρχικά, υπήρχε ένα παράθυρο για να αποφευχθεί η κλιμάκωση των πραγμάτων σε ένα σύστημα «όλα ή τίποτα». Οι διαπραγματεύσεις που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη.

Εφόσον αυτή η ευκαιρία χάθηκε, υπάρχει πλέον μόνο ένα πιθανό αποτέλεσμα: το τέλος της «ουκρανικής» ιδέας. Εφόσον η Ουκρανία θα ηττηθεί στρατιωτικά και συνολικά, πρέπει να υποτεθεί ότι η ρωσική γλώσσα θα είναι και πάλι η κυρίαρχη γλώσσα. Η ουκρανική γλώσσα θα υπάρχει για μερικές δεκαετίες μέχρι να εξαφανιστεί.

Όπως είπα πολλές φορές, τα περισσότερα μέρη της Ουκρανίας θα γίνουν και πάλι μέρος της Ρωσίας. Ωστόσο, ορισμένα κομμάτια μπορεί να μείνουν για τους γείτονες της Ουκρανίας ως δηλητηριώδες χάπι για την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Πολλά έθνη της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης θα είχαν προβλήματα εάν η Πολωνία, η Ρουμανία και η Ουγγαρία ενσωμάτωναν πρώην εδάφη της Ουκρανίας. Αυτό είναι μέρος πολλών δηλητηριωδών χαπιών που η Ρωσία και οι σύμμαχοί της ετοιμάζονται να ταΐσουν τη Δύση για να τη βοηθήσουν να αποσυντεθεί χωρίς Παγκόσμιο Πόλεμο.

Θέλω να είμαι πολύ σαφής εδώ: ΔΕΝ θα μείνουν τμήματα της Ουκρανίας που είναι η Ουκρανία. Όλα θα μοιραστούν με συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας, της Ρουμανίας, της Ουγγαρίας και της Πολωνίας. Μια Ουκρανία θα ήταν αδύνατη. Γιατί; Πρώτον, θα κρατούσε ζωντανή την ουκρανική ιδέα στο έδαφος της πρώην Ουκρανίας. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την επανενεργοποίηση του ναζισμού, ακόμη και σε 100 χρόνια. Επιπλέον, αν αυτό το μικροσκοπικό άκρο της Ουκρανίας, όσο μικροσκοπική και αν ήταν, ΔΕΝ θα εντασσόταν στο ΝΑΤΟ, τότε θα μπορούσε πάντα να χρησιμεύσει ως εργαλείο εύλογης άρνησης για την έναρξη επιθέσεων και ανατροπής εναντίον της Ρωσίας και πρώην τμημάτων της Ουκρανίας, που είναι τότε τμήματα της Ρωσίας.

Με άλλα λόγια, μετά από αυτόν τον πόλεμο, ό,τι είναι σήμερα η Ουκρανία πρέπει να είναι είτε Ρωσία είτε ΝΑΤΟ. Και δεδομένου ότι η Ρωσία θα ενσωματώσει σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο της Ουκρανίας, μόνο πρώην εδάφη των γειτόνων μπορούν να δοθούν σε αυτούς τους γείτονες (άρα το ΝΑΤΟ). Αυτό θέτει την ευθύνη MAD (αμοιβαία εξασφαλισμένη καταστροφή) στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες των αντίστοιχων περιοχών.

Έτσι, δεν θα υπάρχει πια κάτι σαν την «Ουκρανία». Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Η Δύση έχει ήδη ενσωματώσει εκατομμύρια Ουκρανούς (Ρώσους!). Αυτό βοήθησε στην επίλυση των δημογραφικών τους προβλημάτων για αρκετά χρόνια και παρείχε φθηνό εργατικό δυναμικό. Θυμάστε το "Ostarbeiter" στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο;

Όταν η Ουκρανία αρχίσει να καταρρέει, τότε θα υπάρξουν πολλά ακόμη εκατομμύρια Ουκρανοί που θα καταφύγουν είτε στη Ρωσία είτε στη Δύση. Αυτό θα γίνει το αργότερο τον Χειμώνα αφού δεν θα υπάρχει θερμότητα ή ρεύμα. Ή λίγο αργότερα.

Το πρόβλημα είναι ότι θα υπάρξει μια τεράστια διασπορά «Ουκρανών» στη Δύση. Έτσι η ναζιστική ιδεολογία θα καλλιεργηθεί στη Δύση από την ουκρανική διασπορά και η ιδέα της Ουκρανίας και του Στέπαν Μπαντέρα θα προωθηθεί περαιτέρω.

Και από αυτή τη δεξαμενή ανθρώπων, η Δύση θα στρατολογήσει όσους σαμποτέρ χρειάζεται για να διεξάγουν δολιοφθορές και τρομοκρατικές ενέργειες «μοναχικού λύκου» για πάντα στη Ρωσία. Ή να κάνει ανατροπή και αναταραχή της ναζιστικής ιδεολογίας στο έδαφος της Ουκρανίας.

Και η Ρωσία σίγουρα δεν μπορεί να φροντίσει χιλιάδες ανθρώπους στη Δύση και δεν μπορεί να ξεκινήσει έναν πυρηνικό ή συμβατικό πόλεμο εξαιτίας αυτού, ανάλογα με τη σοβαρότητα των ενεργειών.

Ως εκ τούτου, οι ενέργειες της Δύσης πρέπει να τερματιστούν. Αλλά πως;

Μένει ένα άλλο ερώτημα: Πώς να λογοδοτήσει η Δύση για όλα τα τερατώδη εγκλήματα που διέπραξε κατά της Ρωσίας και της Ουκρανίας από το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης; Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον πόλεμο στην Τσετσενία, που είναι για λογαριασμό της Δύσης. Μετά από εκατομμύρια θανάτους, οι Ουκρανοί πρέπει να ληφθούν υπόψη. αφού είναι και Ρώσοι, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεφύγει η Δύση.

Σκέφτομαι συχνά τα λόγια του Αντρέι Μαρτιάνοφ, τα οποία άκουσα πριν από περισσότερο από ένα χρόνο. Η Ρωσία αυτή τη στιγμή συγκροτεί δικαστήρια που θα διεξαχθούν μετά τον πόλεμο. Εκεί θα αποκαλυφθούν όλα τα εγκλήματα της Δύσης και των Ουκρανών Ναζί. Αλλά πώς μπορούμε να λογοδοτήσουμε τους υπεύθυνους αν οι περισσότεροι από αυτούς ζουν στη Δύση ούτως ή άλλως; Και όσοι δεν ζουν στη Δύση σίγουρα θα εκκενωθούν στη Δύση, αν είναι δυνατόν, όταν η Ουκρανία αρχίσει να καταρρέει.

Όπως είπα, σκεφτόμουν πώς έπρεπε να τιμωρηθούν για πολλούς μήνες. Και νομίζω ότι έχω μια ιδέα για το πώς μπορεί να μοιάζει. Θα το συζητήσω στην επόμενη ενότητα.

Το τέλος της Δύσης

Γνωρίζουμε ότι οι BRICS και η νέα στρατιωτική συμμαχία πολλών κρατών BRICS στοχεύουν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια πολλών χωρών από δημοκρατικούς βομβαρδισμούς και δημοκρατική γενοκτονία. Οι ίδιοι οι BRICS θα διασφαλίσουν ότι αυτές οι χώρες δεν θα μπορούν πλέον να υπόκεινται σε κυρώσεις. Σε αυτό το σημείο, η Δύση θα γίνει περιττή. Δεν θα χρειάζεται πλέον, με αποτέλεσμα την κατάρρευση της Δύσης.

Νέοι χερσαίοι εμπορικοί διάδρομοι θα δημιουργηθούν στην Ευρώπη μέσω της Ρωσίας (πρώην Ουκρανία) και της Σερβίας. Η Ευρώπη θα συνδεθεί με την Ασία και τους νέους εμπορικούς χώρους μέσω ξηράς.

Αυτό, φυσικά, θα πυροδοτήσει μια πλήρη κατάρρευση των σημερινών κομμάτων μαριονέτας και των πολιτικών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην ΕΕ, τα οποία επί του παρόντος αλλάζουν σαν εσώρουχα επειδή το κοινό δεν τα θέλει. Λαμβάνοντας υπόψη πόσες είναι αυτή τη στιγμή χαμένες, αναρωτιέμαι πού θα προπονηθούν και θα βρουν τόσες μαριονέτες. Δεν έχει σημασία σε ποιον ψηφίζετε. Όλα τα κόμματα που επιτρέπεται να κερδίζουν χωρίς να είναι «fico-ed» αναγκάζονται να συνδεθούν με το ΝΑΤΟ/ΕΕ/Ουκρανία πάνω από κάθε ανοησία.

Για να μπορέσουν οι ευρωπαϊκές χώρες να συνδεθούν στο χρηματοοικονομικό και εμπορικό σύστημα BRICS, θα χρειαστεί τελικά να εγκαταλείψουν τις αυτοκρατορικές κυβερνήσεις τους και να εκδώσουν όλους τους ανθρώπους που διώκονται από τα εγκληματικά δικαστήρια πολέμου στη Μόσχα, τη Μαριούπολη και ειδικά την Οδησσό. Έτσι θα λογοδοτήσουν. Ωστόσο, δυσκολεύομαι να φανταστώ πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Νομίζω, και το έχω γράψει πολλές φορές, ότι η Ευρώπη θα περάσει μια άσχημη περίοδο κατάρρευσης πριν συμβούν όλα αυτά. Μια κατάρρευση που θα είναι απαραίτητη για να αποσπάσουν όλες τις αυτοκρατορικές μαριονέτες που έχουν εκπαιδευτεί στο WEF από τις ευρωπαϊκές χώρες και να τις αποαποικιοποιήσουν. Μια κατάρρευση που κατά την άποψή μου θα είναι 80% οικονομική και 20% κινητική. Εννοώ εμφύλιους πολέμους και πολέμους μεταξύ ευρωπαϊκών εθνών που ανέρχονται στο 20% της συνολικής ζημιάς από την κατάρρευση.

Οι BRICS θα είναι στο περιθώριο, περιμένουν και παρακολουθούν μέχρι να τελειώσει η μάχη (οικονομική και κινητική) και να τεθούν σε ισχύ οι κυβερνήσεις που θα συμφωνήσουν με τους όρους για να συνδεθούν με τους BRICS. Οι όροι αυτοί πιθανότατα θα περιλαμβάνουν αιτήματα έκδοσης των υπευθύνων για τα γεγονότα κατά της Ρωσίας.

Φοβάμαι ότι οι Αμερικανοί θα έχουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα μέχρι το 2030. Αυτή είναι η πρόβλεψη των κινεζικών υπηρεσιών πληροφοριών. Μέχρι το 2030, το αμερικανικό πρόβλημα θα έχει λυθεί μόνο του χωρίς παρέμβαση.

Ως Ευρωπαίος, προσεύχομαι οι κυβερνήσεις μας να κάνουν το σωστό και να λάβουν υπόψη τα συμφέροντά τους, να βγουν από τη σπείρα κλιμάκωσης και να συνάψουν μονομερώς ειρήνη και να συναλλάσσονται με τη Ρωσία. Ορισμένες χώρες όπως η Ουγγαρία και η Σλοβακία προσπαθούν ήδη. Δεν θέλω να ξαναδώ την πτώση και τον πόλεμο εδώ.

Πατώντας το κουμπί

Τώρα, ακούμε συχνά ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα. Επιπλέον, ο ίδιος ο Πρόεδρος Πούτιν είπε ότι πριν η Ρωσία ηττηθεί ή μπει στη διαδικασία της διάλυσης, θα ανατινάξει τον υπόλοιπο κόσμο και θα πάει ως μάρτυρας στον παράδεισο. Επιπλέον, δηλώθηκε σε μια συζήτηση μεταξύ εμένα και του Ρώσου συνταγματάρχη (Έφεδρος) Βλαντιμίρ Τρούχαν ότι σε περίπτωση μεγάλης κλίμακας αεροπορικής επίθεσης του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας, η Ρωσία θα χρησιμοποιούσε μέσα αεράμυνας με πυρηνικά άκρα.

Τι σημαίνει αυτό; Και γιατί;
Θα εξετάσω αυτές τις ερωτήσεις, αλλά πριν, θα προσθέσω μια άλλη οπτική γωνία. Γίνεται συνεχής λόγος ότι εάν η Δύση κάνει Χ (π.χ. χτυπήσει σε ρωσικά αεροδρόμια), τότε η Ρωσία θα είχε το δικαίωμα να χτυπήσει σε έδαφος του ΝΑΤΟ.

Αυτό είναι σωστό, και η ρητορική είναι επίσης λογική. Έχουν ήδη συμβεί τόσα πολλά πράγματα που θα επέτρεπαν, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, άμεσες ρωσικές αντεπιθέσεις εναντίον δυτικών στόχων. Αυτές οι αντεπιθέσεις δεν έγιναν ποτέ και ελπίζουμε ότι δεν θα γίνουν ποτέ. Τώρα, μπορούμε να προχωρήσουμε στην ερώτηση «Γιατί».

Σε περίπτωση που είναι απολύτως σαφές στη Ρωσία (Πρόεδρος Πούτιν) ότι θα γίνει ένας μεγάλος συμβατικός πόλεμος με το ΝΑΤΟ Ή ότι φτάσει το όριο των νεκρών Ρώσων στρατιωτών (η εκτίμηση μου είναι 300.000), ο Πρόεδρος Πούτιν θα φροντίσει για έναν τέτοιο πόλεμο δεν συμβαίνει. Πως;

Διαβάστε πολύ προσεκτικά:

Σε περίπτωση που λάβει χώρα ένα γεγονός που υποδεικνύει στον Πρόεδρο Πούτιν ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναπόφευκτος ή ότι περισσότεροι από Χ Ρώσοι είναι ήδη νεκροί, θα συμβεί το εξής: Η Ρωσία θα χτυπήσει όλους τους διαθέσιμους φορείς τακτικών πυρηνικών όπλων σε όλη την Ευρώπη και θα στοχεύσει ολόκληρο το ΝΑΤΟ στρατιωτική υποδομή και πολιτική υποδομή που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη του στρατού. Με άλλα λόγια, θα εξατμίσει το ΝΑΤΟ στην Ευρώπη. Γνωρίζοντας τις συνέπειες. Τώρα, θα υπάρξει μια πολύ σύντομη περίοδος κατά την οποία το ΝΑΤΟ, ή μάλλον οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούν να αποφασίσουν εάν είναι πρόθυμες να αντεπιτεθούν ή να υποχωρήσουν και να φύγουν. Εάν η ένδειξη είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πρόθυμες να αντεπιτεθούν, η Ρωσία πρόκειται να πυροδοτήσει προληπτικά ό,τι έχει εναντίον όλων των δυτικών χωρών. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι ΗΠΑ θα έκαναν το ίδιο και ότι αυτό θα ήταν το τέλος για όλους μας, η Ρωσία το αποδέχτηκε πλήρως. Αμήν.

Τώρα το ερώτημα είναι, φυσικά, γιατί;

Αυτή η ερώτηση είναι πολύ εύκολο να απαντηθεί για όποιον έχει ζήσει σε εμπόλεμη ζώνη, βλέποντας βάσανα (παιδιά), νεκρούς (παιδιά), πείνα, βιασμό κ.λπ.

Δεν θα προσποιηθώ ότι το πέρασα αυτό αφού δεν το έκανα. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειάς μου, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού μου και της γυναίκας μου, το έκαναν. Λοιπόν, ξέρω δύο πράγματα για τον πόλεμο.

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι ο πρόεδρος Πούτιν καταλήγει στο συμπέρασμα ότι θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος. Σε αυτή την περίπτωση, έχει τις ακόλουθες συνέπειες: Θάνατος, λύπη, καταστροφή, βία, πείνα, βιασμός κ.λπ., για αρκετά χρόνια μέχρι να επικρατήσει ένα από τα εμπλεκόμενα μέρη. Σε αυτό το σημείο, το πιο αδύναμο μέρος θα ξεκινούσε το πυρηνικό του οπλοστάσιο και όλοι θα πέθαιναν.

Είναι λογικό, ξεκάθαρο και πράξη ελέους να πηδήξεις όλα αυτά τα χρόνια του ανθρώπινου πόνου και να πυροδοτήσεις άμεσα το τέλος και να πάς στον παράδεισο/κόλαση, ανάλογα με το πού ανήκεις.

Λοιπόν, η συμβουλή μου είναι η εξής: Ξέρω ότι πολλοί από εσάς ανυπομονείτε να δουν τα ρωσικά χτυπήματα κατά του ΝΑΤΟ ως αντίποινα για το XYZ. Αλλά αυτό είναι ένα κάλεσμα για το θάνατό σας. Αν συμβεί, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πεθάνουμε όλοι. Ξέρω ότι υπάρχει ένα μικρό παράθυρο ελπίδας ότι οι Αμερικανοί θα υποχωρούσαν μετά από τέτοιες απεργίες επειδή οι Ολιγάρχες τους θα ήθελαν να επιβιώσουν, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί αβέβαιοι παράγοντες για να βασιστεί κανείς σε μια τέτοια ελπίδα.

Ο τρόπος για να κερδίσει η Ρωσία είναι να νικήσει την Ουκρανία (ΝΑΤΟ) στο έδαφος της πρώην Ουκρανίας, να ταΐσει το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με δηλητηριώδη χάπια και να αναπτύξει τις στρατιωτικές και οικονομικές συμμαχίες για να καταστήσει τη Δύση περιττή και έτσι να την κάνει να καταρρεύσει εσωτερικά.

Τότε όλα όσα βλέπουμε τώρα στην Ουκρανία, που κάνει η Ρωσία στον εαυτό της (Ουκρανία), θα φανούν και στη Δύση.

Και πάλι, ως Ευρωπαίος, τρέμω όταν το σκέφτομαι αυτό. Δεν είμαι πολύ χαρούμενος για αυτές τις προοπτικές.

Τα επόμενα άρθρα θα είναι και πάλι θετικά, αλλά σήμερα θα σας αφήσω με την παρακάτω εργασία εάν ζείτε στη Δύση:

Κάντε μια βόλτα στην πόλη σας και παρατηρήστε τους μεγάλους, δυνατούς και χαζούς ανθρώπους γύρω σας. Και προσπαθήστε να μαντέψετε ποιος/οι από αυτούς θα σας σύρουν σε αναγκαστική στρατολογία για τον εμφύλιο σας μέχρι το 2030.

πηγή: Black Mountain

Μετάφραση επιμέλεια frixos